Следва

Вина от български сортове диктуват модата в Европа и у нас

Раздаваме Ботаник днес!

Who is it?

All About Life преди 6 години

Ехоо... 12-ти мина току що, а вие помните, че именно на тази дата обещахме да изтеглим победителите в играта на с компанията за хранителни добавки Ботаник.

Първо, благодарим за рецептите! Някои от тях ОПРЕДЕЛЕНО ще ни влязат в употреба!

А ето и happy 5 от всички вас, които ще получат по опаковка от Bland /спокойствие от природата/ и Ceget +/100% натурален имуностимулатор с ехинацея, селен и Витамин С/ срещу идеите си за борба със стреса и бодро преминаване през зимните месеци:

prolet (2017/12/11 / 15:05)
И аз си имам тайна рецепта - чаша червено вино вечер и греяна ракийка през уикендите и това гарнирано със солидна порция ски .

Gabriela Momchilova
Пия много чай, ям плодове и зеленчуци и се опитвам да не се стресирам.

Stella Stankova
Йога и медитация, смях, танци, изобщо позитивно настроение, достатъчно сън, разходки сред природата, приемане на достатъчно течности и пълноценна храна, лимон с вода сутрин

Пух (2017/12/08 / 19:18)
През студените месеци нося топли дрехи, пия топли напитки, чета стоплящи душата книги и търся компанията на топли хора.

Silwij HRistowa
Много плодове и зеленчуци, ядки, един ден в седмицата разтоварване и фитнес всяка вечер. Грипът бяга, а аз се усмихвам широко и така цяла зима и година.

Честито на всички вас! Чака ви прекрасна зима!


За да получите своите награди, свържете се с нас на [email protected].
Очакваме ви!


P.S.: Очаквайте новата ни игра до часове!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.