Следва

Холивуд на протест в ЧЕРНО!

X-mas Card: Весели Празници от кралското семейство!

С любов от Уилям, Катрин, Джордж и Шарлот...

Celebrities преди 6 години

Кралското семейство пусна официалната си коледна картичка. Семейният портрет за Коледните и Новогодишните празници на принц Уилям и Катрин включва и двете им деца: принц Джордж и принцеса Шарлот, а цялото семейство е облечено в тоновете на бебешко синия цвят.

Идиличният кадър е дело на фотографа Крис Джаксън и е правена по-рано тази година в двореца Кенсингтън, а коремчето на бременната хецогиня Катрин все още не си личи.


Заедно с публикуването на официалната си коледна картичка за 2017-та, кралското семейство обяви, че от януари другата година 2-годишната им дъщеричка принцеса Шарлот ще се обучава в частната детска градина Willcox, която е в непосредствена близост до двореца Кенсингтън.

Любопитното е, че образованието в тази институция ще коства на принц Уилям и Катрин по 1,2 милиона долара годишно.

Ние обаче не сме толкова трогнати от сериозната цифра, а от факта, че за коледната си картичка цялото кралско семейство е облечено в "момчешки" цвят - дали пък по този начин те не разкриват пола на бъдещия си наследник, който ще проплаче през април 2018-та?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.