Щрак, fashion, на портрет: Мода на откриването на ЕУ2018БГ

Щрак, fashion, на портрет: Мода на откриването на ЕУ2018БГ

"Съединението прави силата"

Обединени под силното мото и космополитния син цвят, който в разни нюанси преобладваше по вратовръзките върху принципно светлите ризи и по-тъмните костюми с елегантна кройка на върхов/н/ите политици на България и част от политиците на Европейския Съюз, снощи посрещнахме Предстедателството си.

Република България е тазгодишен домакин на Европредседателството, чиито старт бе даден снощи с изложба и презентация на българското изкуство, творчество и многовековна история на държавата. Епицентърът на събитията по повода, безспорно от голяма важност, не само за България, но и за целия териториален и стратегически план за обединена Европа, бе тържеството в Народния театър "Иван Вазов".

В контекста говорим за мода, като в името на феминизма започваме с по-нежния пол относно кой какво си облече и кой как се представи.

Цвета Караянчева - Председател на парламента

Визуално, нашето око за естетика сканира нелепи /за такъв тип събитие/ принт и кройка на сакото, принципно кореспондиращи с телосложението на дамата, но в ежедневен стайлинг. Черната, дълга до под коленете пола е, меко казано, окей. About неелегантното сияние на материята, от която е изработена полата, ще обвиним прожекторите.

Лиляна Павлова - Министър на Европредседателството

Въпреки че в ежедневните модни комбинации дамата не показа особен стил, този път изненадващо е перфектна!

Коментари: 1

Вили Великова (2018/01/12 / 18:42)
Не сте ли объркали имената на снимките. Юнкер не е Юнкер, а Таяни

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.