Следва

Редакторите се влюбиха

Стил урок на седмицата: Градска армия

Сред водещите трендове в новия пролетно-летен сезон, е онзи зелен нюанс, който наричаме каки. Припомняме, че Pantone нарочиха Greenery...

All fashion преди 7 години

Сред водещите трендове в новия пролетно-летен сезон, е онзи зелен нюанс, който наричаме каки. Припомняме, че Pantone нарочиха Greenery за цвета на 2017-та и тъкмо затова каки-то ще бъде адски, адски популярно, ОТНОВО! В каки се правят много униформи и е част от така популярното камуфлажно облекло за лов или военна служба. Камуфлажната мания вече обсеби гардероба на много звезди и модни гурута в това число Риана, Джена Лиънс, Карли Клос, Бела Хадид, Ада Кокошар, Бийбър, Бийонсе… На запад е по-известен само като „Camo“ и бе представен и на подиума от дизайнери като Marc Jacobs, Moncler, Dries Van Noten, Lutz Huelle, Arthur Arbesser, Liam Hodges и много други, което го поставя сред безпрецедентните принтове на сезона.

Камуфлажна мания
вече се долавя и на родна земя с пристигането на новите колекции. Бомбърите и тренчовете ще бъдат много актуални, както и деним панталоните, а декорирането им с нашивки е добре дошло. Как да се екипираме във войнишки стил, разглеждаме по-долу. Готови за градска битка?

More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 3 дни

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично.