Следва

Стилът е вечен! Вакарело разходи моделите си под Айфеловата кула, колекция Saint Laurent FALL/WINTER 2022

Човек няма да познае, че това е Dior, Fall 2022, READY-TO-WEAR

Съвместната работа води до яке, което измерва телесната температура, и светещ гащеризон

Runway преди 2 години

Съвместна, имаме предвид с D-Air Lab, с които Мария Грация Кюри работи по колекция Есен/Зима 2022 за Dior, цялата в галерията ни горе >>> Това е компания, която работи в областта на безопасността: сред нейните изобретения са костюм от една част за изследователи в Антарктида, който позволява да работим, носейки го при минус осемдесет градуса; въздушни възглавници за работещи на голяма надморска височина и защитни жилетки за бегачи с безопасност-бутон в случай на падане или атака.

Сътрудничеството между Dior и D-Air Lab доведе до технологично яке, което контролира телесната температура, плътно прилепнал комбинезон със светещи в тъмното детайли и якета за мотоциклети със защита. Визиите с дантелени топове и макси поли се допълват от елементи под формата на възглавници и предпазни жилетки - safe, isn't it?

Също така италианската художничка Мариела Бетинески участва в подготовката на шоуто на Мария Грация - тя украсява пространството с десетки черно-бели портрети на исторически личности.

Ревюто на Dior не беше изключение от тазсезонната тенденция събитието да остане на осезаемо заден план, заради присъствието на някой много известен - тук, както и на Gucci Fall 2022, Риана и коремчето й бяха сякаш пръв приоритет, що се отнася до внимание - е, не можем да се сърдим, прекрасна е!

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.