Следва

Старо за ново by Avon

Първият аромат на Proenza Schouler е...

... като Аризонска мечта, ухаеща на бели кактусови цветчета и жарка пустиня
 

Body преди 6 години

Proenza Schouler е абсолютно американска във всеки смисъл марка. Респективно първият аромат в историята й не прави изключение. Казва се Arizona, пропит е с дух на приключения, а главната му съставка е растящият в пустинята кактус с бели цветове. Истинска аризонска мечта за онези, които дирят нов нетривиален аромат за пролетта.

Едновременно цветен и дървесно-мускусен, Arizona в началото се разтваря върху кожата в топли акорди на мускус и кашмеран. Нататък се отварят белите цветове на кактуса, портокал и жасмин, а в шлейфа остава свежото звучене на яркия ирис. Креативните директори на марката Лазаро Ернандес и Джек Макълоу сами описват дебюта като пътешествие навътре към себе си. Днес в Париж се чака ревюто висша мода на Proenza Schouler. Може би именно Аrizona е ключът към загадката относно това, какво точно занимава ума на дизайнерите в този момент чисто модно, предстои да видим.

На 12 февруари ароматът ще се появи в Saks Fifth Avenue за около 100 - 130 долара, съответно за 50 и 100 милилитра. Да се направи предварителна поръчка на флакона с автографите на Лазаро Ернандес и Джек Макълоу може на сайта на марката. 

More Body