Следва

Кой как избра да се рекламира: Кейт Мос за Alain Mikli × Alexandre Vauthier

Николай Божилов ни обещава страхотно модно приключение

Николай Божилов и Sofia Academy of Education and Training предлагат едно модно приключение, в което да се впуснете.

All fashion преди 6 години

Имате интерес към модата и искате да създадете собствена колекция? Базовият шестседмичен курс по „Моден дизайн“ е напълно достатъчен, за да даде нужните знания и умения на бъдещите дизайнери.



В първата част на курса творците ще се научат как да илюстрират идеите си, как и от къде да черпят вдъхновение и да провокират въображението си. Във втората част ще се работи методично по осъществяване на бъдещата колекция.



В края на обучението всеки от участниците ще има изработена собствена, уникална дреха. Модният тренинг се провежда в неформална среда, за да могат всички въвлечени в него да работят свободно и да разгърнат потенциала си.



Стартира на 04.02.2018 г. и ще се провежда всяка неделя от 11:00 до 18:00 ч. на адрес: бул. Васил Левски 100 Б.

Обучението предполага продължаващи нива, в зависимост от желанието за развитие на участващите в него.Подходящо е за абсолютно начинаещи, които искат да добавят още нещо в професионалните си интереси, да променят кариерния си път или се нуждаят от хоби с творческа насоченост.


За наша и ваша радост, тази неделя (28.01.) ще се проведе безплатна сесия, която ще ви въведе в света на модата и това как да създадете собствена колекция или да направите моден бранд. 

Be there! We will.

"Fashion is about something that comes from within you." R.L.


За контакти: [email protected]
089 671 8481






 

More All fashion