Pre-Fall 2018: The Row

Pre-Fall 2018: The Row

Луксозните материали и безупречната изработка

Безкомпромисната естетика на Мери Кейт и Ашли Олсън от The Row продължава да ги дърпа нагоре по модната стълбичка. Неподвластни на времето и тенденциите, техните дизайни са ориентирани към зрелия купувач, заинтересован по-скоро от луксозните материали и безупречната изработка, отколкото крещящия външен вид. Това се наблюдава и в последната им междусезонна колекция pre-fall 2018, но и още в маниера й на презентиране.

 

Моделът, който представя всичките 16 визии, е Джорджина Гренвийл. Блондинката изгрява на модната сцена преди повече от 20 години, а в презентацията тя е соанирана семпло. Косите й биват свободно пуснати, тенът е чист и без макиаж, а обработка на кадрите сякаш липсва.

 

В ролята на акценти, но поднесении по елегантен и изискан начин, влизат изкусната крокодилска чанта, релаксираните костюми и палтата. Познавайки отлично тежестта на добрия костюм в настоящата модна година, наблягането на бранда именно в тази посока съвсем не ни изненадва, а и следва да признаем, резултатът впечатлява>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia