Следва

РАЗВОД: Дженифър и Джъстин се разделиха

"50" нюанса подаръци отиват при...

Let's get dirty с вашите малки мръсни тайни! 

 

All About Life преди 6 години

Благодарим на всички включили се в забавното ни секси предизвикателсво

Изпратените и споделени истории бяха много, но ние вече избрахме своите пет най-оковаващи въображението! 

И сега... моля притаете дъх и приглушете светлината! 

Имената на печелившите и техните истории са:

Голямата награда, а именно комплект от трилогията книги отива при:
" Прелъстен и изоставен"
В мързелива неделна вечер аз и приятелката ми си стоим у дома. Аз бях легнал на спалнята по боксерки и тениска. Гледах телевизия. Тя също полуоблечена влизаше и излизаше от спалнята, явно си вършеше някаква работа из къщи. След малко тя влезе в спалнята и с прелъстителна усмивка изгаси лампата, запали свещи, смени филмовия канал с музикален и нежно и бавно започна да ме целува и да ме съблича. Харесваше ми, когато тя вземаше нещата в свои ръце.След като ми свали тениската, ласките продължиха. Аз се наслаждавах. След малко тя взе тениската ми и отиде в другата стая. Реших, че ми е подготвила някаква еротична изненада и търпеливо зачаках. Тя обаче се бавеше и реших да отида да проверя какво ми се подготвя. Наистина голяма изненада- беше разпънала дъската за гладене и гладеше бялата си риза, върху която беше сложила бялата ми памучна тениска. Погледнах я учудено, а тя ми отвърна: "Трябва да си изгладя ризата за работа и ми беше необходимо нещо памучно. Тениската ти е идеална!"

Автор: прелъстения и изоставен Петко

Виктория Стоянова, didi80, pepinka33 и Елена Иванова печелят със своите истории сатенена лента за очи.

 










 

Виктория Стоянова

Много интересна игра сте измислили. Дано не се смеете на нашата случка между чаршафите, която смятам за забавна. През първата година от съвместния ни живот с Николай решихме да си вземем малко коте. И двамата сме израстнали в къща и ни липсваше животинче - домашен любимец. Елма (така се казва котето) се оказа безкрайно любопитно същество. Веднъж, докато бяхме в най-интимни отношения, котето скочи на леглото и започна да ни наблюдава! Отначало и двамата го игнорирахме, но когато започна да се бута между нас, вече не се сдържахме. Не помня как приключи тогава сексът, но много добре запомних десетте минути силен смях. А Елма вече е голяма - добре, че не може да говори!



П.С.За това как да получите своите награди, моля, пишете на e-mail: [email protected].

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.