Следва

Chandelier earings: Обеците на 2018-та

Игра на визии: Black and white романтизъм

Lovely!

All fashion преди 6 години

Игра на визии е идея, в чийто замисъл е заложена концепцията за експеримент. Експеримент с цветове, форми и настроения, контролирани от стилистичните правила на сезона и сериозно подкрепени от нашия личен поглед. Днешният епизод разглеждаме изцяло през черно-белия обектив, а тематиката е вечерна. Чисто стилистично погледнато, главната роля се играе от два коренно противоположни силуета, които обаче, представени в една среда, изглеждат хармонично.

Първият е този на строгия дълъг гащеризон, а втори ят - кокетното тюлено мини. Прибран по тялото и с точно необходимата доза женственост, представена под формата на дантелени ръкави и тюлен гръб, гащеризонът е едно от вечерните решения, на които се спираме без колебание. Що се отнася до неговото стилизиране, малките котешки очила с ретро верижка на кристали, както и малките обици халки са повече от достатъчни аксесоари.

Гащеризон French Connection от 375 лв. на 225 лв.

Тюленото мини от друга страна позволява по-голямо наслояване на аксесоари, заради чисто момичешкото настроение, което внася. Материята с текстура от мини звездички сама по себе си е акцент, както и деликатните обеми на кройката, но чифт обици и елегантен клъч са винаги добре дошли. Дължината на роклята позволява също така да се комбинира с недотам фини обувки, които да внесат баланс в иначе романтичния аутфит.

Рокля Totally Erected от 259 лв. на 155 лв.
Клъч Jacky & Celine Б
Боти Calvin Klein от 449 лв. на 225 лв.


Всички прекрасни дизайни намираме в магазините на Totally Erected в страната!

Фотография: Марияна Петрова

Стайлинг: Габриела Желева

Грим: с любезното съдействие на козметиката Yves Saint Laurent и Lancome

Модели: Надя и Николета/Ivet Fashion MA

More All fashion