Следва

Пълна Изненада! Емили Ратайковски се омъжи!

Samsung Galaxy S9 завладя България

В комбинация с Samsung Galaxy S9+

 

All About Life преди 6 години

Най-новите модели Galaxy S9 и S9+ пристигнаха за специална VIP премиера в България, която се състоя късно снощи в столицата, паралелно със световното представяне в Барселона.

Професионални фотографи, блогъри, любими изпълнители и представители на водещи медии бяха сред първите, които се докоснаха до дългоочакваните смартфони на Samsung. Чрез жива връзка София – Барселона гостите на събитието станаха свидетели на световното представяне на телефоните. Те имаха възможността лично да се уверят в качествата на ексклузивните Galaxy S9 и S9+, внесени специално за премиерата.

Сред първите, които тестваха Galaxy S9 и S9+, бяха поп певицата Дивна, виртуозната пианистка Мария Каракушева, модните блогъри Ванина Хаджийска, Звезделина Цолова, Цветелина Цекова и професионалните фотографи Енчо Найденов, Александър Манчев, Андрей Андреев и Иван Масларов-Джъмбо.

Изкушен от високотехнологичните характеристики на камерата за снимки на слаба светлина с двойна бленда, модният фотограф Енчо Найденов направи импровизирани фотосесии на част от присъстващите. Кадрите с ненадминато качество веднага станаха хит в социалните мрежи.

Кристалният 360-съраунд звук на Galaxy S9 и S9+, излъчван от мощните стерео високоговорители, бе комплимент за изтънчения музикален слух на Мария Каракушева. Дивна бе сред първите, които се забавляваха с емоджитата с добавена реалност на Galaxy S9 и S9+.

С емоджита с добавена реалност, комбиниращи и имитиращи над 100 изражения, Galaxy S9 и S9+ създават платформа за още по-персонализирано изразяване на потребителите, давайки им възможност да създават собствени емотикони. Емоджи с добавена реалност използва алгоритъм на самообучаващи се машини, внедрен в устройството, който генерира 3D модел на лицето, отражение на физиономията, намигванията и мимиките. На практика, Емоджи с добавена реалност пресъздава реалните емоции на хората и те могат да бъдат споделяни чрез видео или стикери с множеството мобилни приложения и средства за комуникация.

Уникалният Samsung Инфинити дисплей допълва цялостната визия на Galaxy S9 и S9+, които ще се предлагат в гама от три цвята – среднощно черно, син корал и най-актуалният в момента – ултравиолетово.

Galaxy S9 и S9+ ще бъдат достъпни в търговската мрежа в България от 16 март 2018 г.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.