Следва

Конфитюр от сливи. Гениално. Просто.

С Лада на море, в Гърция

След като с носталгия и смях си припомнихме „доброто старо време” през Социализма, когато пътуването до морето...

All About Life преди 14 години

След като с носталгия и смях си припомнихме „доброто старо време” през Социализма, когато пътуването до морето си беше цяло приключение с руските модерни возила, във вчерашния брой на в. Труд попаднахме на доста интересна новина - холандско семейство се сдобило с Ладата, която мечтаело от години.

Тим ван дер Варт пристигнал в Севлиево с жена си, с предварително уговорена среща с продавача на съветския лукс, и със сияйна усмивка дал сумата от 1000 лева за Ладичката.

След това семейството се качило в гордостта на съветското автомобилостроене и отпрашило в Гърция на море. Холандецът, който дори членувал в клуба на Лада, възнамерявал да се прибере с новата си придобивка до дома си в Холандия и да си кара 35-годишната класика, докато издържи.

Колко ще трае това обаче и кой ще ремонтира возилото, ако се нуждае от ремонт, това вече никой не знае. Може би този паметник на социалистическия бит ще стои в задния му двор и ще смайва погледите на приятелите му, а някой ден нищо чудно и точно тази Лада да се окаже в някой музей в Европа. Друг е въпросът колко струва такъв експонат. 1000 лева достатъчни ли са за толкова запазен вид или покупката на холандеца е безсмислена, предвид лошите ни спомени от вечно ремонтирания ни семеен автомобил?! Това само времето ще покаже. А ние можем да пожелаем на Тим успех в голямото приключение!?

 

Анкета

Вярваш ли, че Ладата на Тим ще го закара у дома му в Холандия?!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.