Следва

Уличният стил на звездите: Виктория в лавандулово

Обичта на известните: Пенелопе и Хавиер на червения килим

Рядко ги виждаме заедно, но...

Celebrities преди 6 години

...когато ги видим е един път. Пенелопе Крус и Хавиер Бардем ни накараха да зяпнем с усти до земята при появата им на червения килим в Мадрид.

Ръка за ръка, все така влюбени и безбожно красиви - тя в елегантна черна и много бохо визия, той в кежуъл мачо ансамбъл с кецове.

Актьорската двойка зарадва феновете на фотосесията за премиерата на Loving Pablo, новата им обща лента, в която Бардем и Крус правят изключителни роли, обхващайки комплексната и страстна любов на Пабло Ескобар и дългогодишната му любовница Вирджиния Валехо.

Ние лично вече нямаме търпение да гледаме филма, а вие? Loving Pablo е част от София Филм Фест, а следващата му прожекция е в събота, 10 март, 19:00ч в България мол.
 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.