Следва

Да е полугола й отива: Кристен Стюарт на премиерата на Love Lies Bleeding

Влюбени Брад Пит и Пенелопе Крус в рекламен клип на Chanel

Режисиран от Инес и Винуд, филмът е базиран на наградения с Оскар френски романтичен трилър на Клод Льолуш от 1966 г. „Един мъж и една жена“

Celebrities преди 1 месец

Брад Пит и Пенелопе Крус играят романтична двойка в черно-белия късометражен филм, който откри шоуто на Chanel Есен/Зима 2024/25 на Седмицата на модата в Париж,  изследвайки корените на модната марка, която се появява на световната сцена преди повече от век. 

Режисиран от Инес и Винуд, филмът е базиран на наградения с Оскар френски романтичен трилър на Клод Льолуш от 1966 г. „Един мъж и една жена“. „Клипът с участието на Пенелопе Крус и Брад Пит ще бъде представен на шоуто на CHANEL Fall/Winter 2024/25 Ready-to-Wear. Почит към филма на френския класик Льолуш, произведението на модното дуо зад обектива улавя началото на една любовна история в Довил, място, така скъпо за Къщата и вдъхновение за колекцията, представена от Виржини Виар“, пишат от пресофиса на Шанел в описанието на  клипа, споделен в YouTube.

Рекламиран като „кинематографична история“, монохромният филм с дължина една минута и седем секунди започва с това, че Пит и Крус се отправят към Френската Ривиера за романтично бягство и говорят за това какво трябва да ядат в ресторанта. Техният морски курорт се намира в Довил, мястото, което вдъхновява емблематичната модна колекция на френската къща, представена от Virginie Viard онзи ден в Париж. Веднага след като модният свят изгледа елегантното черно-бяло произведение, настъпи категорично разделение в мненията - за половината наблюдатели всичко щеше да е чудесно, ако между двамата протагоности имаше дори милиметър химия, за други - работата на Инес, Винуд, Пит, Крус и Шанел е образцов промо екземпляр, от който задължително следва да се изтръпне от удоволствие.  

Накратко, сцените се движат между ресторанта и морския бряг, а Пит и Крус се споглеждат крадешком, усещайки мравучканията на привличането. Холандският модел Rianne Van Rompaey играе сервитьорка във филма.

Шоуто на Chanel Есен/Зима 2024/25 бе структурирано от творческия директор Виржини Виар като „почит към Довил, мястото, което вдъхнови Габриел Шанел за изобретяването на привлекателност“, според официалния уебсайт на Chanel.

Крус, която стана посланик на Chanel през 2018 г., сподели снимки от прожекцията на филма в Париж във вторник. На снимките актрисата блесна в бяла риза, съчетана с черна мини пола и кожено яке в тон, всичко от Chanel. 

Припомняме, че следващият проект, в който предстои да видим красавеца Пит е мистериозният трилър „Вълци“ на Джон Уотс, докато не по-малко фантастичната мисис Крус последно участва в биографичната спортна драма „Ферари“ на Майкъл Ман и Трой Кенеди Мартин.

More Celebrities