Следва

Тесни дънки и пухче: новогодишната Дженифър Лопес

Колебания относно роклята, да. Относно фигурата - не! Рита Ора в пълната си прелест на гала

Рита Ора събра върху себеси 100% от околните погледи на тържествена галавечер, организирана от LuisaViaRoma за UNICEF на остров Свети Вартоломей (Сейнт Бартс)

 

Celebrities преди 11 месеца

32-годишната певица, родена в Косово, избра по повода модно творение в черно, богато украсено с детайли в сребро, очевидно предназначен да покаже на модния свят, че има и такива коремни преси - съвършени! Черната рокля с декорации, които приличат на вдъхновени от морските обитатели - октопод, водна змия, едролюспеста риба и пр., идва от ателието на модния дизайнер Дейвид Кома. Щастлив и горд до съпругата си позира и Тайка Уайтити (вижте още: Любов: Тайка Уайтити коленичи, за да поправи подгъва на Рита Ора). В анкетата най-долу ви питаме - и вие ли изпитвате известни колебания относно избора на рокля от страна на красивата певица, като благодарим за всяко мнение >>> 

Иначе, хуманитарното събитие на големия онлайн търговец се провежда за втора поредна година, а целта на събраните от търга средства е „подкрепа и закрила на децата“.

Анкета

Относно роклята на Рита Ора от ателието на David Кoma, мисля:

More from View Sofia

Кървави диаманти, предателства и екзекуции: съдбата на съпругите на диктаторите на XX век

Celebrities преди 1 година

Както се казва в Библията: „Съпругът и съпругата са един сатана“. Отнася ли се това до жените, решили да споделят живота си с ужасяващи диктатори, отприщили най-големите ужаси в историята на човечеството? Припомняме какви бяха съпругите на Адолф Хитлер, Бенито Мусолини и Николае Чаушеску и как се развиха съдбите им преди и след свалянето на съпрузите им.  

Андрей Кончаловски: Русия си е самодостатъчна, а Путин е борец срещу световното зло

Celebrities преди 1 година

Режисьорът Андрей Кончаловски, по баща Михалков, в самото навечерие на 85-ия си рожден ден (20 август), даде просторно интервю за „ Аргументи и факти“, в което говори за отношението си към ситуацията в света и руския президент Владимир Путин, за културната самодостатъчност на Русия и необходимостта от държавна цензура  

More Celebrities