Trend report: Тюрбанът

Trend report: Тюрбанът

ТюрбанЪТ...


Marc Jacobs Пролет/Лято 2018-та


Marc Jacobs Пролет/Лято 2018-та


Marc Jacobs Пролет/Лято 2018-та

Както виждаме от пролетно-лятната колекция на Марк Джейкъбс за настоящия сезон, тюрбанът се оформя като един от най-ярките аксесоари за момента. Освен като изключително добър пример, може би, е редно да посочим американския дизайнер и като основоположник на тренда.

Самият той споделя след дефилето си по време на седмицата на модата в Ню Йорк миналия септември, че визиите са референция към иконичната визия на Кейт Мос от 2009-та година по време на MET гала. Тогавашни хостове на ексклузивното събитие са Джейкъбс, Мос, Анна Уинтур и Джъстин Тимбърлейк, а темата е "Моделът като Муза".

Дизайн на Стефан Джоунс за едноименния бранд на Джейкъбс, тюрбаните са изработени от тежка коприна - някои идват в металик цветове, блестящи брошки, а визиите до една са безпогрешно координирани в тон и силует.

Освен взетото назаем от Джейкъбс, който беляза 25 години от създаването на бранда си миналата година, събираме още няколко страхотни предложения, които илюстрират всъщност доста лесното приложение на аксесоара в ежедневния стил>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.