Следва

Spring earrings 2018 или иначе казано: Как да ги носим

Щрак, fashion, на портрет: Селин Дион

Show must go on!

All fashion преди 5 години

Жена фурия, символ за грация и женственост, и синоним на самороден и неукротим музикален талант. Ladies and gentlemen, 49-годишната Селин Дион е днес в епицентъра на модната ни дискусия.

Въпреки смъртта на съпруга й Рене, любовта на живота й, невероятната жизнена енергия на тази прекрасна певица не спира блестящо да осветява световните сцени, театри и стадиони.

Щракнахме няколко визии на Селин, за да уловим дивния й "сенс" за мода. Омаяни сме от зелената мини рокля, за сметка на това критично стреляме по червения нюанс и обувките с кравешки принт.

Издигаме Титаника от недокоснатото синьо дъно, потопете се в галерията горе>>> и се съгласете или пък не с нашата визуализация, критика и похвала относно стила на вечната Дион.

 

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 2 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.