Следва

Baby #2: Еди Редмейн стана татко отново!

Най-шикозната готварска книга EVER MADE

The Missoni lifestyle is all about giving...

All About Life преди 6 години

Образцовото италианско семейство Мисони, превърнало творенията си в същинска революция в производството на трикотаж, е на път да сътвори същото чудо и в кухнята.

Фамилията Missoni създава култ не само към творенията на едноименния бранд, но и цялостно към начина на живот на известното италианско семейство. И за фамилната, и за модната къща, характерна е строгата елегантност, преплитаща се с експресивното и спонтанното. Тази смесица очевидно е успешната бизнес рецепта на Missoni, а в кулинарната книга The Missoni Family Cookbook, четири поколения от известната фамилия разкриват своите тайни в кухнята!

Франческо Мисони, най-опитният кулинар във фамилията, е главният виновник за съществуването на въпросния сборник с рецепти. 240-те страници крият не само традиционни италиански рецепти, но и разкази за личните традиции на семейство Мисони, придружени от стилни изображения и интересни илюстрации.

Със своя екземпляр на The Missoni Family Cookbook можем да се обзаведем през април. Готвенето не е страст на всеки, но пък точно тази готварска книга е страхотна придобивка за всеки дом и стилен аксесоар, който да краси кухнята!


 

More All About Life