Следва

Обичта на известните: 22 звездни двойки, които се запознаха на Blind Date

Поразглезената Блу Айви отново скандализира света

Звездни и невъзпитани...

Celebrities преди 6 години

По време на Wearable Art Gala в Лос Анджелис Блу Айви, дъщерята на Бионсе и Джей Зи, предизвика истински фурор с поведението си, а реакциите са смесени - част от хората са във възторг, а други учудено повдигат вежди.

И не, изненадата не е предизвикана единствено от провокативната визия на детето, кореспондираща си с тази на майка му, а именно тежки вечерни рокли, потопени в златната гама.

По време на въпросната вечер се провежда и търг за произведения на изкуството, на който Блу Айви усилено се опитва да наддава. Шокиран от поведението на дъщеря си, Джей Зи се опитва да я спре, но не успява, а в резултат 6-годишното момиче наддава цели два пъти, но така и не успява да спечели картината, която желае. Първата сума, която детето предлага е на стойност 22 000 долара, а втората 25 000 долара. Детайли от неловката ситуация, във видеото долу>>

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.