Следва

Бийбс намери заместница на Селена

Всяка година по същото време: На Великден пак сме ТАМ!

Start planing...

All About Life преди 5 години

Великден е на 8-ми април. Ние още от ден четвъртък хващаме куфарите и отиваме ТАМ, където е оазисът на разкоша за сетивата.

Напъхваме се в онези изрязани бански, които купихме от намаленията през зимата, глезим се със СПА, излежаваме се около басейна, прегърнати от абсолютно безвремие, а после пием изкусителни коктейли на приглушена светлина в любимия бар - облечени в прилепнала черна рокля в комбо с алено червено червило - все пак постите ще са приключили вече!

Къде се случва всичко това? Мястото е едно, единствено - RIU Pravets.

Фаворитната ни и изключително симпатична симбиоза от уют и релакс, която е едва на половин час от големия шумен град.

Облизваме си пръстите от апетитна храна, която кара небцето да изпитва небивали усещания, а въздухът е толкова чист, че главата ни се замайва от свободата, която вибрира по всяка гънка на тялото.

Безценно време с нас, от нас за нас или пък с най-близките. Защото истинските преживявания се крият в онези малки неща, които те карат да се усмихваш, а после и да обичаш.


Всяка година по същото време - винаги се връщаме ТОЧНО ТАМ. Защото RIU Pravets е един, винаги най-добрият!
 


Престой 3 нощувки: цена на нощувка за двама, полупансион: 175лв.*
Престой 2 нощувки: цена на нощувка за двама, полупансион: 225лв.*

*Цената е за двама, валидна при настаняване в двойна стая изглед планина и включва – една нощувка, валидна в периода 05- 10.04.2018г.. на база полупансион – закуска и вечеря на блок маса; тематична Великденска вечеря в неделя; безплатно ползване на басейн, фитнес, и термална зона на SPA центъра; интернет, паркинг; такси и ДДС.

Специалните атрактивни предложения за Великден може да откриете на www.riupravets.bg

За резервации: Тel: 02/902 41 03; Е-mail: [email protected]

More All About Life