Следва

100 години Balenciaga: Inside изложбата Shaping Fashion

14 Trends: Бижутата на сезона

Go big or go home!!!

All fashion преди 6 години

Дизайнерите постигнаха WOW ефекта чрез различни подходи, независимо дали са свързани с изкуството, природата или с най-често цитираните декадентни години на миналия век. Метал, кристали, блясък, кожи, суптилно или болднато изборът е наш, а те ни предлагат…

1. Пластмасов шик

Капки чиста вода, кристални висулки, стъкло претопено в бижу – джулърито за този сезон играе игра на призма, пречупвайки слънчевите лъчи чрез кристалната си структура.

2. VIP достъп

Множеството летни фестивали, имат силно влияние върху тенденциите.
Висулки, гривни, дръжки от чанти, принтирани или изпъкнали, абревиатурите със сигурност ще осигурят съответен VIP достъп, където и да се появите.

3. Кошница с плодове

От кошниците с току-що набрани, свежи плодове, избираме най-красивите и ги слагаме на мястото на бижутата. Интерпретация на плодове оформени в обици, висулки или пръстени, са новата здравословна тенденция на тази пролет.

4. Животинско царство

Нежни пеперуди, галантни елени или диви зверове видяхме по подиумите представящи модата за пролет/лято 2018. Решението е наше, да изберем сродната душа/животно.

5. Нео брошки

Дребни, много едри, с камъни или от метал, не само че ги видяхме различно изработени и оформени, а ги срещаме и на различни места. Брошките напомнящи на времената от миналия век ще ги носим на шапки, на палта, костюми, дори и в косата.

6. Болдирано изявление

За смелите и ексцентричните гърли, болдираните и пренагласени бижута са новото must have. По ръцете, по пръстите, на вратлето или на лицето , слагаме ги и вниманието е гарантирано.

7. Лейъри

Тенденцията представлява група нежни и тънки верижки с различна дължина и висулка. Нежно, изискано и секси.

8. Микс по ушите

Микс от различни форми и структури. Обиците са радикално различни, разказвайки собствени приказки и разигравайки визията на максимално стилно ниво.

9. Тропико

Тропическа флора, морски дракони и всичко онова свързано с лятото и горещите екзотични дестинации ще бъде новият must have за плаж. А защо не и за евридей лук?

10. Препълнени рамене

Друга фешън тенденция, когато става дума за обици е свързана с тяхната дължина. ХХL сантиметрите са точно това което изисква тази тенденция. До раменете или още по-дълги, избираме сами.

11. Естествени перли

Колкото и скучно и стерилно да звучи, естествените перли са една от най-дълготрайните classy тенденции всеки сезон.

12. Диско мания

Вълна от бели кристали препокрива подиумите, давайки максимален диско блясък акцентиран в бижутата.

13. Осемдесетарски скулптури

Вдъхновени от изкуството и скулптурата на 80-те, дизайнерите представиха художествена дъга от майсторски изработени бижута.

14. Барокова поема

Нео-викториански полилеи и барокова украса претворени в произведения на изкуството под форма на обеци, корони и масивна бижутерия са новото еклектично бижу на съвремената мода.

More All fashion