Следва

Summer Street report - Обувките

В топ три сме на най-бързо израстващите сайтове

ViewSofia.com е българското модно и лайфстайл онлайн издание. Говорим за него като за изданиеТО, защото само...

All fashion преди 14 години

ViewSofia.com е българското модно и лайфстайл онлайн издание. Говорим за него като за изданиеТО, защото само за месец юли – един от най-морските и отпускарски периоди, сайтът е отбелязъл ръст с повече от 21%! Фактите са си факти, още повече, когато произходът им е от достоверен по-достоверен – най-авторитетната агенция за онлайн проучвания, „Гемиус”.

Целият този успех е плод не просто на идеите и упорития труд на екипa на ViewSofia, а на вас – тези, които не само в момента, а и по принцип не забравят заедно със сутрешното кафе, следобедния мъфин или пък среднощната доза енергиийни напитки, покрай тоновете работа, да разберат какво се случва в София. Не от където и да е, ами през зоркия поглед на ViewSofia.

Сайтът за мода и лайфстайл успя да се нареди в топ 100 на най-четените български сайтове. Много често успехът води до слаба мотивация, тъй като вярваме, че щом сме достигнали до едно ниво, няма как да „изпаднем” от него. Ние от ViewSofia обаче сме реалисти. Знаем, че бъдещето не се гради върху „стари лаври”. Бъдещето се гради с поглед към него. Точно затова екипът ни се старае винаги пръв да поднася информацията за това, което се случва – не само в София, но и по света. В същото време осъзнаваме, че не сме чисто новинарски сайт, който „бълва” факти и случки. Нашата цел е да подбираме – да дадем на нашите читатели това, което заслужават и наистина искат. Най-вече се стремим да правим всичко това със стил – да бягаме от излишната таблоидност, но в същото време да знаем, че все пак живеем в 21 век – време, в което връзките и контактите помагат на хората, да бъдат това, което са.

Успехът не е нещо, което ни инспирира. Той ни кара да работим много по-упорито, да раждаме много повече идеи и да намираме това, за което другите не са се сетили дори да търсят. Това е и причината да се наредим в топ 3 на „израстващите сайтове”.

Не е изненадващ фактът, че хората, които четат ViewSofia, хората, които седят зад ViewSofia и тези, които присъстват на страницата на ViewSofia са хора с един и същи лайфстайл и подобни интереси. Не сте ли се замисляли, че човекът на съседната маса, който сте забелязали докато сте отпивали от Mojito-то, е този от вчерашния face-to-face?!
 

More from View Sofia

SUCCESS&THE CITY: Ивайло Славов, BULPROS, големият бизнес и човешкото му лице

All About Life преди 4 години

"Хората казват, че трябва да влагаш много страст в това, което правиш. Абсолютно вярно. Причината е, че работата е толкова трудна, че без страст всеки рационален човек би се отказал." и "Креативността е просто да свържеш точките. Когато питаш креативните хора как са направили нещо, те се чувстват малко гузни, защото не са го направили, а просто са видели нещо. Просто на тях им е изглеждало очевидно."

More All fashion