Следва

Shoeaholic: ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ обувки на лято 2018!

Стил урок на седмицата: Обратно към ресните

Back to back...

All fashion преди 5 години

Както вече ви казахме, ресните са сред тенденциите, които никога не умират. Да, залязват от подиума за кратко, но после се завръщат с пълна сила. За наше огромно щастие и удоволствие, този път интерпетрацията им не е препратка към бохо визиите отпреди няколко години, а по-скоро с елегантен и акецентиращ поглед над цялостната идея.

Street style тенденциите залагат на по-изчистените алтернативи, в които ресните са като детайл, част от цялостната дреха или по-конкретно поли, палта, рокли и ризи. Сред най-често срещаните комбинации са едноцветните и по-изчистени модели.

Разбира се, присъстват и по-натрапчивите алтернативи: комбинации с ярки цветове и по-масивни ресни, тип наслагване.

Макар и леко спекптично настроени, на прима виста, към завръщащия се тренд, след задълбочено и интензивно проучване на вариациите, представени както в колекциите за Пролет/Лято 2018, така и в уличната мода, започваме все повече да откриваме техния чар, вдъхновени от кадрите по-долу. >>>

 

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.