Следва

Coachella 2018: Бюти визии на известните

Dare U: Коса като роза

flowers, flowers...

Hair преди 6 години

Припомняме си сватбения наръчник, с който ви запознахме преди време. В него наблегнахме на най-важните акценти от визията на една булка, а именно: рокля, прическа, грим, маникюр и педикюр, чанта. Всичко това го разказахме в 5 лесни стъпки, тип съвети, които да помогнат на всяка жена преди Големия ден.

Днес говорим само за прическата, в частност, и то от малко по-различна гледна точка. Става въпрос за новата тенденция на Instagram при булчинските коси. Една разчупена визия - коса тип роза, която набира все повече популярност. 

Шантава и интересна, но пък може би и леко прекалена. Не можем да преценим. Знаем, че е в разрез с тенденциите при сватбите за 2018 - пусната коса с леки вълни и небрежен нисък кок, но пък малко екстравагантност никога не е излишна.

Ние не можем да вземем решение, а вие? Отговорете в анектата долу! >>

Анкета

Коса роза за сватбата Ни/Ви?

More Hair

Катран, праскова и крем брюле - 13-те нюанса на слънцето в косите ни

Hair преди 1 седмица

Лятото може да не предизвика същото желание за поставяне на нови начала като новогодишния период, но със сигурност носи вкуса на експеримент. А кой е най-лесния и въздействащ такъв? Този с косата, of course. 13-те най-секси цвята, които ни блазнят днес, са надолу в материала.