Следва

Цитирай ме: Детелини, детелини…

Отхвърлената Меган Маркъл

Кралството рече и отсече...

Celebrities преди 6 години

Раждането на третото кралско бебе е най-обсъжданата тема из цял свят и надали близкото бъдеще ще спре да бъде. Всички са изключително щастливи и развълнувани, но...

... След като кралският говорител обяви добрите новини в Twitter, след първия пост последва втори, в който изброи, че всички членове на кралското семейство са информирани, сред тях обаче липсва името на Меган Маркъл. "Пропускът" предизвика еуфория в социалните мрежи и куп въпроси.

Отговорът не закъсня: От Двореца съобщиха, че тя не е включена, тъй като все още с принца Хари не са официално женени и тя по никакъв начин не е кралска роднина. До сватбата остава по-малко от месец и ние сме малко озадачени от отношението към, все още госпожица, Маркъл. За тези от вас, които са изпуснали, големият ден е насрочен за 19-ти май и ние го очаквме с нетърпение!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.