Следва

Royal Wedding Update: Хари & Меган си избраха песен

Somersby explosion: 10-те наЙ-свежи на седмицата vol. 3

Freshy fresh

All About Life преди 5 години

Готови ли сте за новите 10? Най-свежите, в розово и с аромат на диня!

Отново сме и тук, и там със Somesrby Explosion. Навсякъде. Ето я и програмата за тази седмица. 10-те vol. 3

1. Розови котешки цайси

Винаги искаме да гледаме на света през розови очила. Точно като тези с cat-eye рамки и закачлив розов нюанс. Така модерни за сезона. Откриваме ги тук!

2. Градина с божури

Или пък само един. Или букет от 3. Колкото и да са, божурите са невероятни, пълни с магия. Подарете на вас и вашия дом. Ще се будите с усмивка. Обещаваме!

3. Парти със Somesrby

Запалете колата или хванете влака за уикенда. На някоя поляна, на барбекю и с бутилкИ Somersby с вкус на диня. За един explosion уикенд!

4. На бар в четвъртък

Ража, Илияна и Dead Man's Hat в Switch! Една вечер, изпълнена с много музика и яка атмосфера. Мястото е ясно, а часът 21:00.

5. За хумора и любовта

В петък пък сме на събитие на The Comedy Club Sofia. Ще ни говорят за комичните ситуации във връзките и любовта. Сълзите от смях са гарантирани. Носете си кърпички! 

6. Dirty, Dirty

А след comedy-то сме на изпращане. Не, не на абитуриенти, а на един от любимите ни клубове. Dirty Sofia затваря врати за сезона, за да се превърне в Dirty Gradina на морето. That's all Folks на 11 май от 22.30 .

7. The Backpack

Сменяме чантата с розова раница. Удобна, лека и много симпатична. За леките разходки и пейка партитата с бутилка Somersby Watermelon в ръка. Откриваме я тук!

8. What time is it?

И понеже сме на вълна аксесоари, добавяме към раницата и един часовник в подобен нюанс. Подходящ за ежедневието и перфектен за всяка китка. ТУК!

9. My Lipstick brings all the boys...

Променяме малко текста на добрата стара "My milk shake brings all the boys to the yard" и вместо на шейк, залагаме на червило. В наситено розово и много секси, обещава интересна развръзка на нощта...

10. И за финал...

Рецепта! Не очаквахте, нали? С диня, разбира се + още нещо. Лесна, вкусна и напълно здравословна. Тук!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.