Следва

Бива ли такова отношение, Кендал?

Royal Wedding Update: Хари & Меган си избраха песен

First dance...

Celebrities преди 5 години

Разбира се, че първият танц на младоженците е неизменна част от сватбената церемония. Да, дори и от тази на принц Хари и Меган Маркъл, които ще си кажат заветното "Да" на 19-ти май.

Клюките, които стават все повече и повече с наближаването на големия ден, носят, че влюбените гълъбчета вече са избрали своята песен.

Очаква се за първи път като съпруг и съпруга Хари и Меган да танцуват под звуците на I wanna dance with somebody на Уитни Хюстън. Хммм, нетипичен избор, но пък всички знаем колко умел е в движенията на сцената младоженеца.

Запознати издават, че гостите на кралската сватба ще се забавляват още под звуците на Spice Girls, Coldplay, Елтън Джон и други звезди.

"Те искат сватбата да е забавна и да отразява собствените им вкусове, като хора, които се забавляват и отпускат, а не като кралски особи.", издават още близки до Двореца.

Между другото, бъдещите съпрузи няма да отидат веднага на меден месец. 33-годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл ще се отдадат на релакс чак в края на лятото.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.