Следва

Група „Сигнал" зарадва гостите на „Банкя Мези" с хитовете си

Миранда Кер стана мама отново

It's a...
 

Celebrities преди 5 години

35-годишната красива австралийка Миранда Кер е дарила съпруга си - 27-годишният основател на Snapchat Евън Шпигел, с първородно дете.

Щастливата двойка има син, който е проплакал в частна болница в Лос Анджелис на 7-ми май малко преди полунощ. Бебето носи името Харт и е кръстено на дядото на Евън.


"Невъзможно е да се опише колко сме щастливи. Миранда е добре, а Флин е много щастлив, че е станал батко. Благодарим на всички за поздравленията и милите думи в този специален за нас момент", заявиха пресните родители.

За Шпигел това е първо дете, но не и за Миранда, която вече има син от предишния си брак с Орландо Блум.

Моделът и създателят на Snapchat, чието състояние се оценява на три милиарда долара, започнаха да се срещат през 2015 г. Две години по-късно Миранда и Евън организираха скромна сватба, на която бяха поканени само 50 души - близки и приятели.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.