Следва

Resort 2019: Valentino

Walk it, talk it! #THE STREET IS YOURS

Като истински стрийт стайл "ловци" всичко добре направено от стилистична гледна точка, за нас е на почит. В това число като основен фактор за категоризация попада завидната доза въображение, прийом във всяко добро начинание.

Shopping преди 5 години

Ценим добрия вкус, особено когато той е сполучливо пренесен и в градската среда, където стилът и комфортът задължително трябва да вървят ръка за ръка. С тази идея наум днес стартираме мини поредица от наши лични стрийт стайл вдъхновения, където обаче обувката влиза в ролята на главен герой.

С подпис от Deichmann и разгледани в две основни направления, а именно комфорт и отличен външен вид, те задават необходимия тон на цялостното преживяване. Естетският поход из улиците на красива София ни отвежда все на модерни и разпознаваеми локации, където денят, наситен с положителни емоции, минава лесно и приятно. Обувките Deichmann застават начело на софийските пътешествия, защото #thestreetisyours, а нашето богато допълнение към страхотните дизайни идва под формата на набор от стайлинг предложения, илюстриращи как конкретната обувка бива акцент в множество интерпретации, до една подчинени на тенденциите на сезона.

Първата за поредицата спирка е една от иконичните за града ни улици с прилежащия й вътрешен двор, където добрите стайлинг идеи се раждат по време на първите глътки сутрешното кафе.

А междувременно очаквайте и следващия епизод в сряда, когато ще се отбием в една от най-разпознаваемите и обичани книжарници в града>>

сандали 49.90 лв.
сандали 39.90 лв.
сникъри 49.90 лв.
обувки от плат 29.90 лв.

Плануването на аутфита за деня, е, може би, едно от най-любимите ни занимания. С чаша горещо еспресо в ръка правим важните избори, а именно сандали с мъниста, 3D апликации, сникъри или равни обувки от плат. На които и да се спрем, убедени сме, няма да сгрешим...

сандали 39.90 лв.

сникъри 49.90 лв.

Потапяме се в монохромната и особено лежерно-лятна гама на топлите земни тонове. Бежово, златисто и каки застават в центъра, където макси гащеризонът от памук "оживява", подкрепен от сандалите с капси и сатенените сникъри на платформа. Преувеличените златни бижута пък са аксесоар, който не бихме пропуснали.

сандали 29.90 лв.

 

сникъри 44.90 лв.

Все така на вълна гащеризони, продължаваме със следващия модел, който този път ни отвежда с една идея по-близко до морския бряг, благодарение на синьо-белите си райета. Почти усещаме морския бриз, макар и всъщност да сме доста далече от него, а чудесната визия бива подплатена с малко помощ от бохо сандалите с тюркоазен акцент и сивите сникъри с перли, които придават ново звучене.

Всеки един от показаните модели, а и още много, откриваме на един клик разстояние, на www.deichmann.com, както и във филиалите на Deichmann в цялата страна.

Фотография: Мариана Петрова за View Sofia

Стайлинг: Габриела Желева

Модел: Реа / Ivet Fashion MA

 

More Shopping