Walk it, talk it! #THE STREET IS YOURS

Walk it, talk it! #THE STREET IS YOURS

Като истински стрийт стайл "ловци" всичко добре направено от стилистична гледна точка, за нас е на почит. В това число като основен фактор за категоризация попада завидната доза въображение, прийом във всяко добро начинание.

Ценим добрия вкус, особено когато той е сполучливо пренесен и в градската среда, където стилът и комфортът задължително трябва да вървят ръка за ръка. С тази идея наум днес стартираме мини поредица от наши лични стрийт стайл вдъхновения, където обаче обувката влиза в ролята на главен герой.

С подпис от Deichmann и разгледани в две основни направления, а именно комфорт и отличен външен вид, те задават необходимия тон на цялостното преживяване. Естетският поход из улиците на красива София ни отвежда все на модерни и разпознаваеми локации, където денят, наситен с положителни емоции, минава лесно и приятно. Обувките Deichmann застават начело на софийските пътешествия, защото #thestreetisyours, а нашето богато допълнение към страхотните дизайни идва под формата на набор от стайлинг предложения, илюстриращи как конкретната обувка бива акцент в множество интерпретации, до една подчинени на тенденциите на сезона.

Първата за поредицата спирка е една от иконичните за града ни улици с прилежащия й вътрешен двор, където добрите стайлинг идеи се раждат по време на първите глътки сутрешното кафе.

А междувременно очаквайте и следващия епизод в сряда, когато ще се отбием в една от най-разпознаваемите и обичани книжарници в града>>

сандали 49.90 лв.
сандали 39.90 лв.
сникъри 49.90 лв.
обувки от плат 29.90 лв.

Плануването на аутфита за деня, е, може би, едно от най-любимите ни занимания. С чаша горещо еспресо в ръка правим важните избори, а именно сандали с мъниста, 3D апликации, сникъри или равни обувки от плат. На които и да се спрем, убедени сме, няма да сгрешим...

сандали 39.90 лв.

сникъри 49.90 лв.

Потапяме се в монохромната и особено лежерно-лятна гама на топлите земни тонове.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.