Следва

Всички носят: Люляково

Double Trouble: Cannes After-party

Music, lights, drinks and a sexy dress, of course!

All fashion преди 5 години

Следим всяка една крачка на известните настанили се в Кан. Вече напълно побъркани от многото визии на червения килим, за които говорихме тук, тук и тук /и на още няколко места/ ни се прииска и ние да бъдем част от филмовия фестивал.

И да, не ни е нужно да се разхождаме по червената пътечка осветена от милиони фотоапарати, достатъчно е едно жестоко афтър-парти. Така, замисляйки се как трябва да изглеждаме, припомняме си провокиращата визия на Кендал. Тъй като ние не сме като младата моделка, обръщаме внимание на сходна, но по-скромна от нейната, рокля. Не изключваме факта, че е четвъртък и отново избора ни влиза в силен двубой.

Слънцето залязва, морето се пени, чува се музика и всичко мирише на една луда, незабравима нощ. С дълги крака, перфектния парфюм, парти настроение и секси рокля /една от противничките/ сме готови да завладеем Френската Ривиера. 

Омаяни от ендорфина, първото ни спасение е съблазнителната рокля на NEITH NYER. Създадена от фина метална материя, имитираща тъкан, дизайнът с име Raya, увива тялото по лиричен начин. Майсторски сметнато, дрешката открива нежните телесни части, провокиращи вниманието на всеки един. Сребърното изделие, свързващо се с бейби розови ленти като детайл, го понасяме към Кан след като отделим 3,272 лв.

Вече успокоени, осъзнали къде отиваме и какво ще носим, намираме втори вариант, който ще ни спести малко финанси. Влизаме в сайта на H&M за алтернативно, отново имитиращо ризница произведение. Сребърната рокля, силно драпирана в деколтето, със секси гол гърб, завършва приказката си чрез кръстосани в горната задна част, черни презрамки. За второто щастие, отделяме само 329 лв. готови да блестим в Кан.

Ние избрахме и чакаме часовника да покаже точно време, за да завладеем денс флора на канското афтер-парти. А вие? Отговорете в анкетата долу>>>

Анкета

Коя рокля избрахте за лудата нощ в Кан?

More All fashion