Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 28.05 - 03.06

FASHION LOCATION: COCO dry bar & more

Fashion location е там, където се чувстваш секси... 

All About Life преди 6 години


COCO Dry Bar  и COCO Nail House  са едни от онези софийски съкровища, към които неуморно се завръщаме ден след ден, с повод или без. Номер три в чисто новата ни поредица Fashion Location, бюти спотът COCO приютява и удовлетворява всичките ни женски нужди - нов и в точно желания нюанс цвят на косата, дълбока хидратация по дължините, грим според актуалното на сезона, както и, разбира се, първокласно изпълнение в маникюра и педикюра. Вече вероятно разбирате защо умираме за това местенце, а и за да подкрепим максимално казаното, илюстрираме в кадри великолепното преживяване.

Малките женски удоволствия стартират на улица Николай Хайтов 2, където заедно с екипа ни и красивата Реа от Ivet Fashion MA се отдаваме на най-доброто от бюти експириънса. Fashion location-ът на деня ни посреща с елегантната си, но и същевременно момичешка атмосфера, където откриваме равни части безобразно добър вкус и необходима по темата кокетност.

Още с влизането слоганът "Happiness is the place between too little and too much" задава общия тон, а ние не можем да сме по-съгласни с казаното.С бърза крачка се настаняваме на гримьорския стол, където ръцете на Милена се заемат със задачата да ни преобразят в свежи пролетни тонове, които освен задължителни за сезона, са и съобразени с тона на кожата на Реа.Веднага след това се оставяме на Деси, която освен че прави страхотен сешоар, добавя и няколко капки вълшебен серум по дължините, които преобразяват цялостно косата с огледален блясък.

Не можем да се наситим на резултата и междувременно запечатваме няколко бързи кадъра, отразяващи с много любов майсторски нанесените щрихи по визията.

Добавяме правилните аксесоари и удобно се настаняваме първо на розовото диванче, а след това на креслото в очакване на часа ни маникюр и педикюр, докато небрежно поклащаме крака и отпиваме от вкусното кафе.

Добре обгрижени, а и честно да признаем дори леко разглезени от цялото получено внимание, насочваме се към Nail House-а, намиращ се на точно крачка разстояние от другия хот спот. С неприкрита доза удоволствие се потапяме в атмосферата и грижите на момичетата от екипа.


 
Маникюрът е от съществено значение, затова и стартираме с него. Радина ни съветва да оставим формата овална и леко да скъсим дължината, докато междувременно се опитваме да изберем измежду всичките страхотни неутрални нюанси, на които сме хвърлили око. Повярвайте ни, изборът не е лесен!

Педикюрът пък се прави целогодишно от всяка уважаваща себе си дама, а преживяването, обещаваме, краде минути само за нас, така ценни в иначе забързаното ежедневие.Все така в неутралната гама, за да подхожда и на маникюра ни, и на различните стилистични интерпретации, в които се спускаме неуморно, скоро резултатът е налице, а ние не можем да бъдем по-доволни!

So... we checked in, it's your turn!

Next Location, commig soon. Stay tuned!

More All About Life

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 9 часа

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 1 ден

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 1 ден

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.

Възходът на съвременния стоицизъм

All About Life преди 3 дни

В разгара на многопосочните кризи, една древногръцка философия, която се застъпва за устойчивост и приемане, идва отново на мода. Всеотдайният стоик Наташа Бърд задава въпроса доколко принципите всъщност ни служат, на нас и на света, в който живеем.