Следва

Никак не е лоша, тази руска колекция. Dokuchaeva, Есен/Зима 2018

Стил урок на седмицата: Go low

Удобната височина e must have в ежедневието!

All fashion преди 5 години

Съгласувано с тенденциите при обувките за сезон Пролет/Лято 2018-та, припомняме ги тук. Независимо дали говорим за чехли, китън токчета с каишка зад глезена или без, както и такива с PVC детайли, то избраният ток е отличително невисок.

Удобната височина е все по-често предпочитана от брандовете за обувки за сезон Пролет/Лято 2018-та, а ние я приветстваме с неприкрита радост. Сред селектираните модели тук, най-честа поява правят тези със заоблено носле, както и особено разпознаваемият модел на Chanel, на който сме изявени фенове. В редовните черни и телесни тонове, дизайните се появяват още и в очакваните за сезона ярки такива в червено и жълто, а интересен подход бива и текстурата на кожата - велур, гладка, както и животински кроко мотиви, които се наблюдават в изобилие.

Що се отнася до маниера на носене, то трудно бихме могли да категоризираме наличието на такъв поради простата причина, че тази обувка изглежда фантастично в купища стилистични комбинации. Единствен съвет, който можем да отправим, е глезенът да бъде открит, за да се издължи силуета и още да се акцентира върху самата обувка.

Прилежно подбраните стил уроци, в кадрите долу>>

More All fashion