Следва

Да съблечеш Dior

Double Trouble - Велурени ботуши

Велурените боти и ботуши продължават да ни служат и тази есен. И каквото й да си говорим, с каквито и must haves да...

Shopping преди 14 години

Велурените боти и ботуши продължават да ни служат и тази есен. И каквото й да си говорим, с каквито и must haves да се съобразяваме, чифт от тези винаги са били покупка номер едно за първите студени дни. Е, бяха студени до вчера, но така или иначе циганското лято не минава без ботуши, дори и в комбинация с копринената рокля.

Тази седмица два чифта заслужават всеобщо внимание. Първо бяха тези от Purple, които си представихме с джинси и бяла риза, после Mango ни изненада с чифт, съвсем като предходните. Тогава дилемата скъпо или евтино пак изникна като проблем.

Logan от Purple са за 470 лв, но си струват цената с всеки шеф по тях. Подметката е здрава и е в същия цвят като кожата. Изчистени, без излишни детайли можеш да ги носиш както върху джинси, така и под кожен панталон или класическа права рокля.

Mango
са на доста добра цена, 155 лв. Малко се различават и като модел. Имат повече детайли и украсителни шевове, но пък в неглиже вариант с джинси и голяма плетена жилетка или туидено сако ще изглеждаш съвсем подготвена с есенните тенденции.

И все пак, колкото й да ти иска, не може и двата. Ти кои избираш, прецени сама?!
 

More Shopping