Следва

Nanushka

След 17 години: Томас Майер се отказа от Bottega Veneta

He exits...

All fashion преди 5 години

След цели 17 години начело на модната къща, Томас Майер реши да се оттегли от позицията си главен креативен директор на Bottega Veneta.


"Благодарение на високото ниво на Томас в работата му, къщата на Bottega Veneta стана това, което е сега. Той върна марката в модния бранш по луксозен начин и я превърна в непоклатим авторитет ", каза Франсоа-Анри Пино, ръководител групата Kering, част от която е лейбълът.

Припомняме, че началото на кариерата си германският дизайнер си започна с Hermès и Guy Laroche, а през 1997 г. основа собствената си марка Tomas Maier. От 2001 г. Майер е творчески директор на Bottega Veneta. Модната къща, вероятно благодарение на него, избра да стартира последната кампания на колекцията Пролет/Лято под формата на късометражен филм.

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".