Следва

Spring 2019 Menswear: Versace

Bottega Veneta назначи нов дизайнер: Кой е той?

За по-малко от 48 часа, управниците на Bottega Veneta имат още една новина.

All fashion преди 5 години

След като стана ясно, че Томас Майерработещ 17 години за модната марка, вече няма да твори, лидерството избра замяната му. На позицията "креативен директор" на Bottega Veneta пристига Даниел Ли.

32-годишният британски дизайнер, завършил Central Saint Martins е известен с работата си в Céline, Maison Margiela, Balenciaga и Donna Karan.

„Развълнуван съм, че имам възможността да продължа наследството, което бе създадено в Bottega Veneta през последните пет десетилетия". Това са думите, с които потвърди назначението си, перспективният дизайнер Даниел Ли.

Разглеждаме няколко кадъра от последната колекция по-долу, а цялата тук>>>

 

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 10 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 11 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.