Editor's choice: Шопинг кардиото на Габи

Колкото и нескромно да звучи, намаленията са особеност, която съм овладяла до съвършенство. Познавам онлайн магазините наизуст и съответно откъде какво може да се намери. Говоря, разбира се, за моя личен вкус и нещата, по които напоследък много се увличам. Затова и в галерията горе събирам все дрехи и аксесоари в една и съща тематика, които си кореспондират помежду си. На почит са обувките - мокасини, сандали, както и такива на пригоден за ежедневието ток, а сред избраните материали, освен кожа, попадат още и различни плетки от рафия и лак.

В същия ред на мисли попада и неуморното търсене на по-добрия чифт джинси. Цветните кюлоти са повече от задължителни за този, а и следващия моден сезон, а нуждата от още един добър класически чифт е неописуема. Стандартните скини са тук, подписани от скандинавските Won Hundred, както и още индиго сините с широки крачоли от младия, но успешен бранд на Алекса Чънг.

Централно място заема страхотната Lucia на Dolce&Gabbana, която стои в wish list-a ми от ужасно дълго време, а сега идва с немалко намаление, което просто би било глупаво за изпусна. Освен нея място намира и някоя друга симпатична рокличка в непретенциозен риза силует или пък лека плетка в наситен ръжда тон>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia