Следва

Bottega Veneta АУТ от Седмицата на модата

Чао, чао плетени чанти: Дървена кутия за през рамо, anyone?

Say goodbye...

All fashion преди 5 години

Ултра модерната плетена чанта... Да, точно тази, която и ние не изпускаме от ръце, е на път да свали короната и да отстъпи модния пиедестал.

За края на лятото и началото на всички месеци с "Р" си пригответе нова красавица - такава, която е изработена от дърво и носи бохемски привкус на свобода.


Формата е от мексиканския ноу-хау /и дори и момчетата я носят/, перфектно овладяно влияние на екзотичното занаятчийство и традиции. Разбира се, дървената част е рециклирана, а елементите като дръжка, ленти и всякакви такива допълнения са подменящи се - за допълнителен ефект на разнообразие.

Перфектният аксесоар за фолк докосването на безвремието, което да ни напомня, че лятото свършва там, където започва лятото.


Cult Gaia, разбира се, имат подобна от бамбук. В Zara намираме симпатични и много различни мини предложения от дърво, които в момента дори са на намаление. От Topshop не остават назад, но новите ни любимци са: Aurelia - лейбълът на три сестри мексиканки, които обещават да оставят следа в модната индустрия, преплитайки традициите на корените си с новите тенденции и създавайки иконичен аксесоар, който вече успя да стане любим на най-големите.

Knock on wood, защото единственият модел Ladrillo идва в абсолютно еднаква форма, но пък компенсира с цели осем нюанса на дървото. Цената е 325 долара, а дръжките - дръжките са по ваш вкус, памучни, плетени, кожени... всякакви.




Дървена кутия за през рамо, anyone? Защото ние едва ще дочакаме нашата... Пссст - избрахме я в цвят Copaiba!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.