Следва

Вече няма как да го скрие: Ирина ще става мама ПАК!

След 9 години: Хейдън и Кличко се разделиха!

It's over...

Celebrities преди 5 години

През уикенда 28-годишната Хейдън Пенетиър и 41-годишният Владимир Кличко признаха официално, че се разделят.


Американската актриса и украинският боксьор, които бяха заедно през последните девет години, сложиха край на отношенията си поради неизвестна причина.

"В момента Хейдън не е обвързана. Тя и Владимир споделят отговорностите при възпитанието на дъщеря си. Кая прекарва по-голямата част от времето си заедно с баща си и роднините във Флорида и Европа. И Хейдън, и Владимир са все още важна част от живота на другия", издава близък източник на двойката.Пенетиър и Кличко започнаха да се срещат през 2009 година,
а през 2013 -та обявиха годежа си, но сватба така и не вдигнаха. В многобройни интервюта актрисата е споделяла, че двамата не искат да избързват с нещата. Независимо от това, двойката има обща дъщеря Кая Евдокия, която ще навърши 4-ри през декември тази година.


More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.