Следва

Обичта на известните: Хари & Меган на сватба

Вече няма как да го скрие: Ирина ще става мама ПАК!

Congrats...

Celebrities преди 5 години

В момента красавицата и любимият й Брадли Купър са на романтична почивка в Италия, където се радват на Средиземно море и топлото слънце.

Разбира се, че 32-годишната Ирина не спира да публикува красиви кадри в Instagram, но един направи грандиозно впечатление.


Черно-бяла снимка на която Шейк изглежда тъжна, но все така прекрасна. На фотоса, обаче, моделът съмнително е скръстила ръце пред коремчето си, което вече е сериозно закръглено.

Повече от очевидно е, че Шейк ще дари 43-годишния Купър с второ дете, но за момента двойката категорично отказва да коментира щастливата новина.

Ние, както и всички фенове на украинската красавица, сме на мнение, че бебе #2 наистина е на път и скрито-покрито вече няма как да има!

More from View Sofia

Говори ми за ЛЮБОВ, Антония Петрова-Батинкова

Love преди 4 години

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов! Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 10 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.