Следва

Trend Report: We're MAD for SATIN!

Тези плажни + Дейвид Хокни = Абсолютното идеално!

Минималистичният модел пантофки дело на Rosbalet (марка с руски корени и френски привкус) са част от новата колкция на лейбъла!

All fashion преди 5 години

Излизайки от "архитектурната" си и авангардна стилистика те създават равни обувки - идеални за почивка на плажа!Творческият директор на Rosbalet, Сергей Козирев намира вдъхновение в серията работи "Басейн" от британския художник Дейвид Хокни. Оттук произлиза стилистиката и съответната цветова гама: бяло, лимон, червено, червено.Фокусът на колекцията са чехли с различни текстури, украсени с изчистена панделка, в деним, кожа, коприна и зебло. Идеални за "разходка с лодка", както през деня, така и за вечерта! Определено със своето изчистено решение (визираме ниската подметка), подобно на творчеството на великия Хокни, Rosbalet успяват дa ни припознаят в колекцията си и да ни пренесат на някой басейн с чаша коктейл в ръка. 

Обувките ще се появят на пазара през октомври - идеален повод да удължим лятото и да планираме следваща ваканция с един нов чифт чехли в куфара, разбира се.

So, we stay TUNED!

More All fashion