Следва

In the mood for wine: Малко бягство

Love to quote: 10 зареждащи цитата от Тилда Суинтън

Катрин Матилда Суинтън, или както е по-известна на широката публика Тилда, е шотландски модел и актриса, за която сме говорили неведнъж...

Celebrities преди 6 години

Катрин Матилда Суинтън, известна ни като Тилда, е шотландски модел и актриса, за която, поради простата причина, че я обожаваме, сме говорили неведнъж. Впечатлява с убийствен стил, нестандартни арт демонстрации, които хващат всеки път директно за гърлото, и множество модни прояви, в които носителката на Оскар винаги влага внушителна доза артистизъм, владеейки души, сърца и умове до безкрай, без да има повече накъде. 

След толкова искрени думи на възхвала ще оставим самата Тилда да говори. Вслушваме се в думите на тази феноменалната актриса, творец и жена в традиционния ни вихър от мъдри послания, както всеки вторник, така и днес:

"Винаги съм знаела, че не съм красива. Това обаче е предимство. Аз съм дизайнерски продукт".

"Повечето от нас живеят живот без никакви приключения. Но що за живот е този, в който не преследваш мечтата си"?!

"Културните граници са много по-важни от националните. Може да се чувствате самотен в родния си град, но в Токио, Ню Йорк и някъде в Белгия да се чувствате като сред близки и роднини".

"Аз съм тих човек. Най-щастлива съм, когато мълча".

"Kогато бях на 10 години, пътувах с влак и ми хрумна мисълта, че нито един от хората в купето не се досеща колко жалка и окаяна бях. Това беше истинско прозрение: това, което показваш на другите, съвсем не е задължително да съответства на вътрешните ти чувства".

"Аз съм много смешна - просто никой не го забелязва. Всички се плашат от хора-дългучи със сериозни лица".

"Воювам за автентичност. За негримирано лице и неравна походка. За емоционално достоверна семейна среда. За мъчителен подбор на думите. За открит, а може би нещастен финал. За счупено яйце и разлято мляко. За филмите, в които нищо не се случва, но всичко е възможно".

"Харесвам козметиката, но ако изглеждаш като себе си – за какво ти е тя? Гримът прави така, че да изглеждаш като някой друг"!

"Постоянно ни казват, че алкохолиците са безнадеждни. Повечето обаче в действителност интересни, енергични и живи хора, които съм срещала, са били алкохолици. Мисля, че именно надеждата ги кара да пият".

"Според мен, съмненията ни ни правят хора. Няма съмнение, че дори праведникът губи не само чувството си за реалност, но и за самия себе си. В липсата на съмнение има някакво безумие".

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 15 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 12 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.