Следва

Editor's Choice: Веждите на Редакторката

Кайли на 21: Колко прически смени през последните 12 месеца?

Birthday girl Kylie Jenner, everyone...

Hair преди 5 години

Родена под знака на Лъва, най-малката дъщеря на Крис Дженър, Кайли, отрпазнува (и продължава да празнува) 21-вата си годишнина на 10 август в команията на най-близките си стотина приятели.

Последната година без съмнение беше вълнуваща и меко казано успешна за малката Дженър - бизнес успехите на Кайли й печелят корица на GQ, признание от Forbes, както и обявяването за най-младата selfmade милиардерка. Младата бизнесдама съчетава кариерния път със семейството, след като трябва да се грижи за почти 6-месечното си отроче - общо взето не се тревожете за Кайли Дженър, добре се справя!

Очевидно има на какво да се учим от Кайли, имайки предвид завидното количество постижения и признания за крехките й едва 21 години и все пак в Редакцията не обичаме да се взимаме прекалено насериозно - хващаме се за нещото, за което най-много завиждаме на връстничката Дженър. Не, не милиардите, трите Bentley-та, ретро Rolls Royce-а, дизайнерския гардероб, петте палата - завиждаме й за смелостта постоянно да експериментира с визиите си. Естествено цялата тази смелост е подкрепена от стабилен бюти екип от професионалисти, НО фактът не ни пречи да й завиждаме.

В галерията горе>>> изреждаме 21 от любимите си визии на бюти хамелеонът Кайли Дженър по случай 21-ия й рожден ден. HBD!

More Hair