Следва

24k Magic

We love: Моне и Климт на верижка

Wear me around your neck...

Shopping преди 5 години

Бижутата на FREYWILLE са олицетворение на изкуството в най-чистата му форма и всеки от артикулите, носещи творческия подпис на австрийската марка, заслужава да бъде третиран като истинско произведение на изящното изкуство.

Ювелиерното изящество на бижуата на FREYWILLE неведнъж се заиграва със световноизвестните произведения на изкуството и техните автори, като преплита изобразителното изкуство с това на своите творения, с една още по-висша цел - да красят женското тяло и присъствие. Части от произведения на Claude Monet и Gustav Klimt откриваме в нова и много любима наша колекция под формата на златни медальони, които крещят "Вземи ме!" през екрана на компютъра.


Hommage à Claude Monet


Hommage à Gustav Klimt

Освен двойна порция изкуство, от FREYWILLE ни представят още по-примамлива оферта: да преоткрием разнообразието от бижута онлайн и да се възползваме от специалното предложение да поръчаме медальон по избор с 24кт позлата и да получим безплатна верижка към него! Офертата категорично не е за изпускане, ние, шестте тук, в Редакцията, вече сме си набелязали по няколко украшения. Възползвайте се и вие колкото се може по-бързо, защото приказното предложение изтича точно в полунощ на 02.09.2018-та!

More Shopping