Следва

When Kaia met Karl: Колекцията

We love: Капсулната на 404 Not Found и Au Pont Rouge

Нарушает закон...

All fashion преди 5 години

Руската модна марка 404 Not Found и универсалният магазин на Санкт Петербург Au Pont Rouge, подобно на куп източноевропейски брандове, ударно завладяха модната сцена.

Прясната колаборацията между гореспоменатите ни е подготвила лимитирана серия колекция от тениски с образа на известната актриса Уинона Райдър.


Wait a minute... не си говорим за просто снимка на звездата, а за кадър направен в съда, когато тя бе арестувана и осъдена за кражба на дрехи от иконичния магазин Saks на Fifth Avenue.


Кадъра на смутената Уинона от съдебната зала ни е толкова любим, че вече поръчахме един тишърт в бяло, cause всички носят all-white.

А още по-любим ни е и надписът мъдрещ се под Райдър: "Не мога да чакам всичко това да приключи, за да отида на шопинг отново"

И вие вече искате една, нали?

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 6 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.