Следва

Да или Не: Стотачка за fluffy UGG?

When Kaia met Karl: Колекцията

She & Him

All fashion преди 5 години

Когато millennial Кая Гербер се срещна с модния си герой Карл Лагерфелд е неизбежно да не се случи красиво нещо. Дъщерята на Синди Крофорд и ветеранът на дизайнерите ожениха парижкия шик за калифорнийския куул.


Всичко това във фешън колаборация наречена Karl Lagerfeld x Kaia.


Кая дава на марката Карл Лагерфелд младежки дух, а дизайнерът от своят старана залага на обичайното - практичност и функционалност.

В колекцията на Karl Lagerfeld x Kaia, например, няма обувки с токчета. Вместо тях - удобни кецове за скейт. "Израснала съм в Малибу, където скейтбордът и сърфът са неразделна част от културата. През цялото ми детство скейтвах около по плажа. Брат ми и аз носехме скейтовете с нас навсякъде, дори на семейни вечери. А и освен това, в нормалния живот не нося токчета", признава наследничката на Синди Крофорд, която буквално е одрала кожата на известната си майка.





Кая, също така, не е фен на големи чанти. Нейните любими са тези с мини формат, където всичко, от което се нуждаете, намира своето място: червило, телефон, пари и зарядно. Ето защо, при събирането на няколко модела чанти за колаборацията се появява перфектната кръстоска. "В дизайна на аксесоари Карл няма равен, затова просто се доверих на мнението му и направих някои допълнения", издава младата Гербер.





Колекцията Karl Lagerfeld x Kaia ще бъде пусната в продажба на 30 август на www.karl.com. От 14 септември дизайните ще могат да бъдат закупени и в магазините на Карл Лагерфелд по целия свят и други големи онлайн шопинг пространства.



More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.