Следва

San_dals

Еклектика из сицилианските руини a.k.a pre-fall кампанията на Gucci

историческо място се превърна в модерен рай...

All fashion преди 5 години

Сблъсъкът на културите, уловен през обектива на Глен Лачфорд, насред най-големия археологически парк в Европа - Селинунте. Само Микеле на Gucci може да измисли подобна концепция, за да представи колекцията Pre-Fall 2019.За кампанията, заснета в Сицилия, главния креативен на италианската марка възражда сцени, които биха могли да се състоят на историческото място по онова време, много преди нашата ера.


Вдъхновен от сбирките от миналото, творческият директор Алесандро Микеле представя митична, добре облечена група от приятели и любовници.


Модернизираната версия на симпозиума на Микеле включва кимване  към субкултурни групи като пънкари, бодибилдъри, сърфисти & още. В миналото след банкетните тържества са се провеждали дискусии за времето, литературата и спортни събития. Към днешна дата стилистиката е преосмислена, най-вече от Gucci, и всеки човек е изобразен с причудливи аксесоари и интересни чанти и обувки.Акцентът, разбира се, е върху бижутата, които се появяват като пищни перлени огърлици и обици, вдъхновени от минали епохи.

More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 2 дни

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично.