Следва

Ushatava Есен/Зима 2018

ТенденцииТе Есен/Зима 2018-та: Animal prints

Леопардовите шарки по подразбиране са константа както в дизайнерските колекции през почти всеки един сезон, така и в гардеробите на модните момичета...

All fashion преди 5 години

Нестихващата любовна афера на модната индустрия с анималистичните принтове се завихря с нова сила за предстоящия есенно-зимен сезон 2018-та. Леопардовите шарки по подразбиране са константа както в дизайнерските колекции през почти всеки един сезон, така и в гардеробите на модните момичета, където, нека сме откровени, леопардът се брои за неутрален принт.


Balenciaga

За новия сезон обаче "дивото царство" разгръща още повече своя потенциал и "кани" и други индивиди в палитрата си от предложения. Освен гореспоменатия и всъщност незаменим леопард, специално място в дизайнерската селекция намират още змийският принт, както и зебрата.


Dolce&Gabbana

Ярки примери по темата идват от имена като Max Mara, където впечатлението е максимално засилено с помощта на total look интерпретация от различни по големина и мотив принтове, събрани в едно. Dolce&Gabbana, разбира се, са първенци в сръчната употреба на принта, където макар и да царува истинско изобилие, не можем да сдържим възхитените си погледи. При Tom Ford пък питонът е главно действащо лице, а показаният тук костюм олицетворява всичките ни стилистични желания, които таим за новия моден сезон>>>


Givenchy


Adam Selman


Ashley Williams


Bottega Veneta


Calvin Klein


Emilia Wickstead


Marni


Max Mara


Michael Kors


Proenza Shouler


Roberto Cavalli


Tom Ford


Vaquera


Zadig&Voltaire

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 2 дни

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 2 дни

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.