Следва

Хейли & годежният пръстен на корицата на Vogue

Жлъч / Григовор / Гена - "Прилив" All Ages Promo

We feel some good: "Прилив". 

All About Life преди 5 години

Петък: Е.
Мястото: "Колодрума" в Борисоват градина.
Събитието: Жлъч / Григовор / Гена - "Прилив" All Ages Promo.
Момчетата са: Жлъч, с който си поговорихме хубаво за ЛЮБОВ  / Григовор, с който застанахме в челен и леко профил разговор / Гена... Гена крайно време е да направим нещо и с теб!



Така де, супер комбина, която след секси представянето миналия месец, на албума "Прилив" връхлита за втори път в столицата, този път без възрастови ограничения. Мястото е вече ясно, а вълната ще залее всичко в 19:00 ч. Както може да се очаква, на място ще има дискове с албума и ограничени бройки от тениските с дизайн на Jrmn от 140ideas, направени специално за албума и налични само на събитието. Както казват самите те: "Ще има и от обичайния секс в душата и в душите."

След края на събитието, момчетата се местят с dj set в бар Петък, а Marble Souls, Screamoe и Kxcks ще се погрижажт до добрия афтър вайб на "Колудрума"

So go & enjoy!

ВХОД: 8 лв.
ВХОД С ДИСК: 15 лв.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.