Следва

Кой ще е начело на Nina Ricci?

Balenciaga пусна нови track sneakers

И всички вече са влюбени в тях...
 

All fashion преди 5 години

Разбира се, че на дефилето през март тази година, когато Balenciaga показа есенно-зимната си колекция за 2018-та, всички с нетърпение очакваха да видят как Гвасалия е преобразил dad кецовете, които донесоха истински хайп за марката последните сезони.


Този път на пиедестал креативият постави маратонките за тичане, напълно нов модел за лейбъла, който по-рано не е бил предвиден.

Хибридът между трек обувките и dad shoes обещава да е също толкова популярен колко така модерните в момента Triple S. 

 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

И ако съдим по вълнението, което предизвикаха с пускането на първите официални снимки на новите маратонки, то успехът им е гарантиран!






Моделът е наречен Track. Ще се продава само в Лондон, в Selfridges. А за станете собственик на една от 4-те цветови вариации (бели с оранжеви акценти, напълно черни, жълто-сиви и цветни) ще трябва да броите 550 паунда и да се регистрирате, от 3-ти до 23-ти септември, в специалния сайт за целта: balenciagatrack.com.

Ако сте в Лондон по това време - Е, вече знаете какво да правите!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.